Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου στην Ευρύχου

Το σχολείο μας, για 2η συνεχή χρονιά, συμμετείχε στην παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου, στην Ευρύχου. Τα παιδιά της Δ, Ε και Στ  τάξης που συμμετείχαν εθελοντικά, μετέβησαν με λεωφορεία συνοδευόμενοι από το διευθυντή, τη Β.Δ/ντρια Σπυρούλα Χατζηνικολάου, τους δασκάλους Ανδρέα Αλλαγιώτη και Μαρία Μπεκρή και πολλά μέλη του Συνδέσμου Γονέων και γονείς με επικεφαλής των αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Γονέων Μάκη Μιχαήλ, η ώρα 10:00 το πρωί της Κυριακής 28/10/13 στην Ευρύχου. Εύγε στα παιδιά που παρέλασαν και τίμησαν το σχολείο και τους γονείς τους!

Εορτασμός της επετείου του ΟΧΙ

Στο σχολείο μας στις 25/10/13 και ώρα 8:00 το πρωί, γιορτάσαμε την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, με μια πολύ καλή γιορτή, στην αίθουσα εκδηλώσεων "΄Ακης Κλεάνθους" του σχολείου μας.















Εθνικό μνημόσυνο στα Καννάβια

Την Κυριακή 6/10/13 το πρωί , το σχολείο μας συμμετείχε με εθελοντές μαθητές στο πρόγραμμα του εθνικού μνημοσύνου στα Καννάβια, των ηρώων της κοινότητας Κανναβιών Χαράλαμπου Πεττεμερίδη και Ανδρέα Πατσαλίδη, που περιελάμβανε τραγούδια από τη χορωδία μας και ποιήματα. Το σχολείο εκπροσώπησε η Διευθυντική ομάδα του σχολείου-ο Δ/ντής Μιχάλης Μιχαήλ και η Β.Δ. Σπυρούλα Χατζηνικολάου-καθώς και η μουσικός του σχολείου Χρυσούλα Χρυσοστόμου. Η χορωδία μας εντυπωσίασε με τα τραγούδια της, τόσο, που ο υπουργός Άμυνας που παρευρισκόταν ως επίσημος προσκεκλημένος, ανεβαίνοντας στο ηρώο για την ομιλία του, συνεχάρη τον εξαίρετο μαθητή της χορωδίας μας Θεοτόκη Μιχαήλ. Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση.