Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Θεατρική Παράσταση στο σχολείο μας 20-12-16



Πιο κάτω σημειώνουμε το πρόγραμμα της παράστασης, στο οποίο περιέχονται δημιουργικές δραστηριότητες για τα παιδιά, το οποίο μπορεί να δοθεί στα παιδιά μετά την παρακολούθηση της παράστασης " Η πριγκίπισσα και το Μπιζέλι...αλλιώς" από το θέατρο: Μπαλωμένη τσέπη.

Θα μπορούσαν τα παιδιά να μάθουν το τραγούδι "Όπου υπάρχει αγάπη" για να μπορέσουμε να το τραγουδήσουμε μαζί στο τέλος. Το τραγούδι μπορείτε να το βρείτε σε αυτό το σύνδεσμο:








Χριστουγεννιάτικη γιορτή



Από την πολύ πετυχημένη χριστουγεννιάτικη γιορτή των μαθητών μας που έγινε το βράδυ της Παρασκευής 12/1/2/16, στο σχολείο μας. Μπράβο στα παιδιά και τις δασκάλες τους που τους δίδαξαν τα τραγούδια και τους πετυχημένους ρόλους που έπαιξαν. Μας μετέδωσαν το πνεύμα των χριστουγέννων, έτσι όπως μόνο τα παιδιά ξέρουν!.
Μερικές φωτογραφίες από την εκδήλωση:



  
































Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Τελική εκδρομή σχολείου στον Αγρό

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 14/06/16 στον Αγρό και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Ρόδον. Εκεί οι μαθητές έπαιξαν στα γήπεδα ποδοσφαίρου, tenis και απόλαυσαν όλοι οι μαθητές το ωραίο περιβάλλον και τον καθαρό αέρα.
Φάγαμε αργότερα, το φαγητό μας στην τραπεζαρία του ξενοδοχείου. Οι μαθητές είχαν ξανά την ευκαιρία να παίξουν οι δε δάσκαλοι να απολαύσουν τον καφέ τους στην πισίνα του ξενοδοχείου.
Η εκδρομή τέλειωσε και άφησε ωραίες αναμνήσεις.
Μερικές φωτογραφίες από την εκδρομή:








Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Μέρα Οδικής Ασφάλειας- Κυκλοφορία με ποδήλατο

Την Τρίτη 24 Μαΐου 2016 στο σχολείο μας πραγματοποιήθηκε διάλεξη από την τροχαία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μόρφου με την επαγγελματική βοήθεια του προέδρου του Συνδέσμου Γονέων και μελών του Συνδέσμου. Μετά από ένα 15λεπτο μάθημα ποδηλασίας, όλοι μεταβήκαμε στο γήπεδο του σχολείου μας, όπου και πραγματοποιήθηκαν διαδρομές ποδηλάτων με παράλληλη διασταύρωση από πεζούς, στη διάβαση πεζών που είχε ζωγραφιστεί σε πανί.
Τα παιδιά χάρηκαν πολύ και έμαθαν πάρα πολλά για το πώς πρέπει να κυκλοφορούν με ασφάλεια με το ποδήλατο τους, πάντα φορώντας το κράνος τους, προσέχοντας παράλληλα και τους πεζούς. Μερικές φωτογραφίες από την εκδήλωση: