Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Γιορτή των γραμμάτων και έκθεση βιβλίου

Προσκαλείστε στη γιορτή των γραμμάτων που θα συνεορταστεί από το προσωπικό και τους μαθητές του Περιφερειακού Δημοτικού Σχολείου και του Δημόσιου Νηπιαγωγείου, την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου και ώρα 8:30 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας.
Θα μας δώσει μεγάλη χαρά οι παρουσία όλων όσοι επιθυμούν να κοπιάσουν για να απολαύσουν το πρόγραμμα που ετοίμασαν οι μαθητές και των δύο σχολείων.
Μετά τη γιορτή θα ανοιχθεί έκθεση βιβλίου την οποία οι παρευρισκόμενοι θα επισκεφθούν. Στην έκθεση θα υπάρχουν βιβλία όλων των ηλικιών και όλων των ενδιαφερόντων, από τα οποία θα μπορούν να διαλέξουν και να παραγγείλουν. Οι μαθητές του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου θα επισκεφθούν την έκθεση και θα παραγγείλουν βιβλία που θα επιλέξουν πάνω σε ειδικό έντυπο, το οποίο θα πρέπει να τύχει της έγκρισης των γονιών τους.
Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή και την Κυριακή 31 Ιανουαρίου, το πρωί στις 10:30 - 12:30 και το απόγευμα από 4:00 μ.μ. - 6:00 μ.μ., για να δοθεί η δυνατότητα στους γονείς των μαθητών, ιδιαίτερα αυτούς των μικρών  ηλικιών και όχι μόνον, να επισκεφθούν με τα παιδιά τους την έκθεση, για να παραγγείλουν μαζί με τα παιδιά τους τα βιβλία που αυτοί κρίνουν πιο κατάλληλα γι' αυτά.
Με την ευκαιρία ευχαριστούμε το Σύνδεσμο Γονέων του Περιφερειακού Δημοτικού Σχολείου για την ωραία αυτή εκδήλωση, που δίνει στα παιδιά την ευκαιρία να ρθουν σε επαφή με το βιβλίο, έτσι που να αποκομίσουν τα καλά των βιβλίων που τόσο έχουν ανάγκη στις μέρες μας, με την επιβολή στη ζωή τους της τηλεόρασης και των υπολογιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γράψτε εδώ τα σχόλιά σας.