Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Διήμερη εκδρομή με τους τελειόφοιτους μαθητές μας

Ο Σύνδεσμος Γονέων του σχολείου μας, οργανώνει διήμερη εκδρομή για τους τελειόφοιτους μαθητές του σχολείου μας, το Σαββατοκύριακο 5-6 Ιουνίου, στο Πρωταρά. Η ανακοίνωση της εκδρομής αγκαλιάστηκε κυρίως από τους τελειόφοιτους μαθητές με μεγάλη χαρά.
Τα παιδιά θα συνοδεύουν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων και 2 μέλη του Συνδέσμου καθώς κι ο διευθυντής και η Β. Δ/ντρια του σχολείου.
Η αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο η ώρα 10:30 π.μ. από το σχολείο. Μόλις φτάσουμε στον Πρωταρά, θα επισκεφτούμε το "Μουσείο της θάλασσας", όπου τα παιδιά θα ξεναγηθούν. Θα ακολουθήσει ένας περίπατος στην παραλία και φαγητό στα Mcdonalds. Θα αναχωρήσουμε μετά για το ξενοδοχείο, για ξεκούραση. Στις 7 θα δειπνήσουμε στο ξενοδοχείο και μετά θα πάμε για περίπατο στο ξωκλήσι του προφήτη Ηλία. Θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο γύρω στις 9:00 μ.μ. όπου θα υπάρχει ζωντανή μουσική μέχρι τις 11:00 μ.μ.
Την επόμενη μέρα , Κυριακή, τα παιδιά θα προγευματίσουν μεταξύ 8:00-9:00 π.μ. Στις 10:00 μέχρι και τις 12:00 θα κολυμπήσουν στην πισίνα του ξενοδοχείο με τη επίβλεψη ναυαγοσώστη. Η ώρα 1:00 μ.μ. αφού γευματίσουμε στο ξενοδοχείο, θα αναχωρήσουμε για τον ποταμό του Λιοπετρίου ή απευθείας στον αχυρώνα του Λιοπετρίου, για να αποτίσουμε φόρο τιμής στους τέσσερις ήρωες του Λιοπετρίου.
Μετά θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής. Υπολογίζουμε ότι θα είμαστε στο σχολείο γύρω στις 4:00 μ.μ.
Η διεύθυνση του σχολείου συγχαίρει το Σύνδεσμο Γονέων για την πρωτοβουλία του και ελπίζει ότι αυτή η εκδήλωση, εάν έχει επιτυχία, θα καθιερωθεί και για τις επόμενες σχολικές χρονιές.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γράψτε εδώ τα σχόλιά σας.