Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Γονέων-Εκλογή νέου Συμβουλίου

Την Παρασκευή 5/10/12 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση για εκλογή του φετινού Συνδέσμου Γονέων. Σ'  αυτή προσκλήθηκαν και παρευρέθηκαν ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου, ο πρόεδρος και αρκετά μέλη της σχολικής Εφορείας μεταξύ των οποίων και οι κοινοτάρχες Ποταμίου και Αγ. Γεώργιου Καυκάλου.
Στην αρχή ο Διευθυντής καλωσόρισε τους γονείς με σύντομη ομιλία σχετικά με τη λειτουργία και το ρόλο του σχολείου. Στην συνέχεια ο απερχόμενος πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων κ. Αντρέας Πολυκάρπου χαιρέτησε τη συνέλευση και ενημέρωσε για τις δραστηριότητες του Συνδέσμου Γονέων το προηγούμενο σχ. έτος καθώς και σημαντικά προβλήματα που αντιμετώπισε ο Σύνδεσμος όπως τη σίτιση των μαθητών στο Ολοήμερο σχολείο.
Ακολούθησε Ταμειακός απολογισμός από τον απερχόμενο ταμεία του Συνδέσμου κ. Χριστάκη Χριστοφόρου.
Τέλος ορίστηκε Εφορευτική Επιτροπή για να συντονίζει τις εργασίες της εκλογής του νέου Συνδέσμου Γονέων. Ενδιαφέρον επέδειξαν 17 γονείς. Η Γενική Συνέλευση απεφάσισε να δειχτεί όλες τις υποψηφιότητες και έτσι δεν χρειάστηκε να γίνουν εκλογές. Ο νέος Σύνδεσμος Γονεών ακολούθως καταρτίστηκε σε σώμα, η σύνθεση του οποίου θα αναρτηθεί αργότερα στην ιστοσελίδα του σχολείου.
Στο τέλος όλοι οι παρευρισκόμενοι δεξιώθηκαν από τον απερχόμενο πρόεδρο με πλούσια εδέσματα και ποτό.
Η διεύθυνση του σχολείου χαιρετίζει την εκλογή του νέου Συμβουλίου του Συνδέσμου Γονέων και ευελπιστεί όπως αυτή συνεργαστεί μαζί της στενά και ειλικρινά, ούτως ώστε να επιλύονται όλα τα αναφυόμενα προβλήματα αλλά και να αξιοποιούνται καταλλήλως όλοι οι πόροι του σχολείου προς όφελος πρωταρχικά των μαθητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γράψτε εδώ τα σχόλιά σας.