Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Τσικνοπέμπτη-Διατήρηση της παράδοσης

Την Πέμπτη 7 Μαρτίου και ώρα 11:00 θα διαφοροποιηθεί το πρόγραμμα και ανάλογα, αν ο καιρός είναι καλός θα μεταβούμε στο γήπεδο αν όχι τότε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων "Άκης Κλεάνθους", θα διεξαχθούν τα παραδοσιακά παιγνίδια που συνδιοργάνωσαν οι δάσκαλοι με τα παιδιά. Σ', αυτά θα συμμετάσχουν και τα παιδιά του Δημόσιου Νηπιαγωγείου.
Οι Σύνδεσμοι Γονέων του Δημοτικού Σχολείου και του Δημόσιου Νηπιαγωγείου μαζί με το βοηθητικό και μερικούς από το διδακτικό προσωπικό θα βοηθήσουν στην ετοιμασία των παραδοσιακών εδεσμάτων-ψήσιμο σουβλακιών και πουρεκιών χαλουμιού στην σάτζι και πουρεκιών της κρέμας, τα οποία θα προσφερθούν στους μαθητές και σ'όλους τους συνδαιτυμόνες.
Ευχαριστούμε τους Συνδέσμους Γονέων και ιδιαίτερα τον πρόεδρό του Συνδέσμου Γονέων του Περιφερειακού Δημοτικού Σχολείου Ασίνου κ. Ανδρέα Πολυκάρπου, για τη μεγάλη προσφορά τους στα παιδιά με την οποία δίνουν την ευκαιρία σ' όλους μας να ζήσουμε τα έθιμά μας.
Τέτοιες παραδοσιακές εκδηλώσεις συμβάλουν στη διατήρηση των παραδοσιακών μας εθίμων αλλά και φέρνουν πιο κοντά τους ανθρώπους, συνσφίγγουν τις σχέσεις και δημιουργούν κλίμα που υποβοηθεί στην άριστη συνεργασία και επίλυση πολλών προβλημάτων με καλή διάθεση.
Ο διευθυντής Ασίνου
Μιχάλης Μιχαήλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γράψτε εδώ τα σχόλιά σας.