Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Γιορτή για την 1η Απριλίου-Επέτειος της ΕΟΚΑ

Στις 29 Μαΐου 2013 στις 8:00 π.μ. παρακολουθήσαμε όλοι, δάσκαλοι, μαθητές και καλεσμένοι γονείς, μια εξαιρετική εκδήλωση για τον απελευθερωτικό αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-59 για την αποτίναξη του Αγγλικού ζυγού.
Την εκδήλωση παρουσίασαν οι μαθητές της Γ΄ και Στ΄ τάξης του σχολείου μας και την δίδαξαν οι υπεύθυνες δασκάλες των αντίστοιχων τάξεων κ. Γεωργία Μυλόρδου και η Β. Δ/ντρια του σχολείου μας κ. Ελένη Πέτρου Νεοκλέους. Η χορωδία του σχολείου υπό τη διεύθυνση της κ. Χρυσούλας Χρυσοστόμου τραγούδησε μοναδικά τραγούδια της ΕΟΚΑ με άριστη εκτέλεση. Ακολούθησε μια εξαιρετική εκδήλωση, που δεν της έλειπε τίποτα. Η εμφάνιση των παιδιών καταπληκτική! Νιώσαμε όλοι μας ότι οι μαθητές βίωναν το δράμα των αγωνιστών που υποδύονταν και κατάφερναν να μεταφέρουν αυτό το συναίσθημα και στο ακροατήριο. Το επιστέγασμα της εκδήλωσης ήταν και ο χορός.
Συγχαρητήρια οφείλουμε σ΄ όλες τις δασκάλες και τους μαθητές που κουράστηκαν αλλά όχι μάταια, γιατί πραγματικά κατάφεραν να μας συγκινήσουν με αυτή τη μοναδικά βιωματική παράσταση.
Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες.

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γράψτε εδώ τα σχόλιά σας.