Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Τελική γιορτή αποφοίτησης

Στις 18/6/13 έγινε στο σχολείο μας, παρουσία του έντιμου υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κυριάκου Κενεβέζου, η τελική γιορτή αποφοίτησης των τελειόφοιτων μαθητών μας στην αίθουσα εκδηλώσεων "Άκης Κλεάνθους". Παρευρέθηκαν πολλοί άλλοι επίσημοι, μεταξύ αυτών ο διευθυντής Δημοτικής Εκπαίδευσης Ελπιδοφόρος Νεοκλέους , ο Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης κ. Χρύσανθος, το πρώην μέλος της Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας κ. Γεώργιος Λουκά και η κ. Χριστιάνα Κλεάνθους- σύζυγος του πρώην υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού Άκη Κλεάνθους.
Μετά το τελετουργικό- αποχαιρετισμός από το διευθυντή του σχολείου των τελειόφοιτων μαθητών, επίδοση δώρων στους τελειόφοιτους μαθητές από τον έντιμο υπουργό παιδείας, απολογισμός του διευθυντή, ομιλίες του προέδρου του Συνδέσμου Γονέων, του προέδρου της Σχ. Εφορείας και τέλος του έντιμο υπουργού παιδείας, ο οποίος σε σημείο της ομιλίας του ανέφερε πως είναι πολύ συγκινημένος γιατί βρίσκεται στο σχολείο το οποίο κτίστηκε με ενέργειες του φίλου του μακαριστού πρώην υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού Άκη Κλεάνθους.
Στο τέλος ο έντιμος υπουργός παιδείας επέδωσε σ' όλους τους αποχωρούντες δασκάλους- κ. Ελένη, κ. Χριστίνα-ο κ. Χριστόδουλος απουσίαζε-, καθώς και σ' όλα τα αποχωρούντα μέλη του Συνδέσμου Γονέων -στον πρόεδρο κ. Ανδρέα, στον αντιπρόεδρο κ. Τάκη και στο Σωτήρη τιμητική πλακέτα.
Ακολούθησε μια κυπριακή παράσταση από τους μαθητές της Ε΄και Στ΄ τάξης που καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκομένους.
Στο τέλος ακολούθησε δεξίωση στο κέντρο Φορβιώτισσα Ασίνου.


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γράψτε εδώ τα σχόλιά σας.