Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Εθνικό μνημόσυνο του ήρωα Χριστόφορου Χριστοφόρου στο Ποτάμι


Tην Κυριακή 29/09/13 στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου στο Ποτάμι, τελέστηκε το 3ο ετήσιο εθνικό μνημόσυνο του ήρωα Χριστόφορου Χριστοφόρου που έπεσε μαχόμενος στις μάχες Καραβά-Λαπήθου το 1974, υπερασπιζόμενος την πατρίδα. 






Το σχολείο μας παρέστη στην εκδήλωση με το λάβαρο του και τις σημαίες καθώς και με εθελοντές μαθητές που τραγούδησαν ηρωικά τραγούδια και είπαν ποίημα αφιερωμένο στον ήρωα Χριστόφορο Χριστοφόρου. Εκ μέρους του σχολείου μας κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του ήρωα η Β. Δ/ντρια κ. Σπυρούλα Χατζηνικολάου.
Τον επιμνημόσυνο λόγο εκφώνησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Νίκος Τορναρίτης.
Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε σ' όλα τα παιδιά που συμμετείχαν εθελοντικά καθώς και στους γονείς τους που τους μετέφεραν στο Ποτάμι, στους εκπαιδευτικούς του σχολείου που συμμετείχαν και βοήθησαν στην εκδήλωση και συγκεκριμένα τη μουσικό μας κ. Χρυσούλα Χρυσοστόμου και τη Β.Δ. κ. Σπυρούλα Χατζηνικολάου.
Τέλος, ένα θερμό ευχαριστώ στο Σύνδεσμο Γονέων που επιμελήθηκε τη μεταφορά όλων των ηχητικών συσκευών και μουσικών οργάνων, καθώς και στον πρόεδρο της κοινότητας Ποταμίου που βοήθησε με τη μεταφορά θρανίων από το παλιό σχολείο της κοινότητας.
Μερικές φωτογραφίες από την εκδήλωση.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γράψτε εδώ τα σχόλιά σας.