Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΠΕΤΕΙΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΣΙΝΟΥ

24 Μαρτίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ

Θέματα:1) Προγραμματισμένες εκδηλώσεις 25ης Μαρτίου στις εκκλησίες

2) Δηλώσεις για το Εθνικό Μνημόσυνο στο Νικητάρι (30/3/14)

1) Έχει ανακοινωθεί με την ευκαιρία της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου ότι το Σχολείο προγραμμάτισε να παρευρεθεί στο εκκλησάκι της Παναγίας της Ασίνου, όπου η Β.Δ. του σχολείου μας κ. Σπυρούλα Χατζηνικολάου θα εκφωνήσει τον πανηγυρικό της μέρας και μαθητές θα παρουσιάσουν σύντομο εορταστικό πρόγραμμα. Στις υπόλοιπες εκκλησίες στις κοινότητες Ποταμίου, Βυζακιάς, Κανναβιών, Αγ. Γεωργίου Καυκάλου και Αγ. Μαρίνας, έχουν αναλάβει μαθητές από τις πιο πάνω κοινότητες να απαγγείλουν ένα ποίημα για την επέτειο, έτσι ώστε να μεταδώσουμε σ' όλες τις κοινότητες μας την περηφάνια της ελληνικής ψυχής και να εξυψώσουμε το αγωνιστικό φρόνιμα. Η διεύθυνση του σχολείου ευχαριστεί ιδιαιτέρως τους δασκάλους και τους μαθητές που δήλωσαν το παρόν τους και σ' αυτές τις εκδηλώσεις.

2) Όπως γνωρίζετε το σχολείο μας συμμετέχει σ' όλα τα ετήσια εθνικά μνημόσυνα που γίνονται στο Ποτάμι, στα Καννάβια και στο Νικητάρι. Την ερχόμενη Κυριακή 30/3/14 θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο εθνικό μνημόσυνο ηρώων Νικηταρίου. Μαθητές μας θα παρευρίσκονται στην εκκλησία του αποστόλου Ανδρέα στο Νικητάρι με το λάβαρο και τις σημαίες μας, κατά τον επιμνημόσυνο λόγο. Μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας θα τελεστεί στο χώρο του Ηρώου στο Νικητάρι εκδήλωση στην οποία θα τραγουδήσει η χορωδία του σχολείου μας εθνικά τραγούδια υπό τη διεύθυνση της κ. Χρυσούλας Χρυσοστόμου και οι μαθητές μας θα απαγγείλουν ηρωικά ποιήματα. Το σχολείο προτρέπει γονείς και μαθητές να συμμετάσχουν και σ' αυτή την εκδήλωση, συμπληρώνοντας την πιο κάτω Υπεύθυνη Δήλωση Συμμετοχής.

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς και μαθητές για την πολύτιμη κοινωνική προσφορά τους, τιμώντας επάξια το σχολείο τους.

"----------------------------------------------------------------------------------------

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΝΙΚΗΤΑΡΙΟΥ (30-3-14)

Ο υποφαινόμενος γονιός του μαθητή/μαθήτριας ..............................................

της .......... τάξης δηλώ υπευθύνως ότι επιτρέπω στο παιδί μου να συμμετάσχει στην πιο πάνω εκδήλωση και θα φροντίσω τη μεταφορά του προς και από το ηρώο Νικηταρίου.

Ο δηλών

.........................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γράψτε εδώ τα σχόλιά σας.