Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Τελική γιορτή και τελετή αποφοίτησης Ιούνιος 2015


 Η  Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2015, ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστή για τα παιδιά της Στ’ τάξης του σχολείου μας αφού πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης των μαθητών και μαθητριών της συγκεκριμένης τάξης.
Την τελετή χαιρέτησαν ο διευθυντής τους σχολείου και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων. Συγκινητικός ήταν ο αποχαιρετιστήριος λόγος από παιδιά της Στ και η αντιφώνηση από παιδί της Ε’ τάξης. Στη συνέχεια τους αποχαιρέτησαν με τη σειρά ο διευθυντής του σχολείου Μιχάλης Μιχαήλ και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων Στέλιος Πολυκάρπου.Μετά από τη σεμνή τελετή κατά την οποία οι τελειόφοιτοι παρέλαβαν τα αναμνηστικά τους, ένα φωτογραφικό Άλπουμ από το Σύνδεσμο Γονέων και ένα λεξικό Ελληνικό, Eρμηνευτικό και ορθογραφικό από την Τοπική Εκκλησία, ακολούθησε δρώμενο με θέμα τη θάλασσα. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα διάνθισε μελωδικά η χορωδία του σχολείου μας.
Ευχαριστούμε τις δασκάλες που είχαν την επιμέλεια του καλλιτεχνικού προγράμματος και της τελετής αποφοίτησης και ευχόμαστε στα παιδιά καλή σταδιοδρομία στη ζωή τους.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γράψτε εδώ τα σχόλιά σας.