Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Μήνυμα από τον Διευθυντή του σχολείου




Αγαπητοί γονείς,

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2015-2016 , η διεύθυνση του σχολείου και όλοι οι συνάδερφοι σας απευθύνουμε ιδιαίτερο χαιρετισμό με αισθήματα ειλικρινούς εκτίμησης.

Στόχος μας είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη και αποδοτικότερη λειτουργία του σχολείου μας, που διαθέτει όλους τους χώρους και αρκετά μέσα για να εκτελέσει την αποστολή του, που είναι η μόρφωση των παιδιών σας. Η στενή συνεργασία σχολείου και γονιών θα συμβάλει τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου αυτού. Από μέρους της διεύθυνσης του σχολείου και των συναδέρφων θα καταβληθεί προσπάθεια να ενημερώνεστε έγκαιρα για όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούν την εκπαίδευση των παιδιών σας και το έργο του σχολείου.
Αυτός είναι ένας από τους στόχους που θέλει να καλύψει και η Ιστοσελίδα του Περιφερειακού Δημοτικού Σχολείου Ασίνου. Ο προγραμματισμός εκδηλώσεων καθώς και όλες οι ανακοινώσεις προς τους γονείς θα αναρτώνται και στην ιστοσελίδα μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.
Ένας άλλος στόχος είναι η προβολή προς τα έξω ορισμένων δραστηριοτήτων και εργασιών των μαθητών που θα θέλαμε να ανακοινώνονται, τόσο για προβολή της εργασίας που γίνεται στο σχολείο αλλά και ως ανταμοιβή για τα ίδια τα παιδιά μας που εργάζονται με ζήλο και δημιουργικότητα για να φέρουν σε πέρας κάποιο project που έχουν αναλάβει.

Προτρέπω όλους τους γονείς να μελετήσουν την ανάρτηση στην Ετικέτα  Επικοινωνία για τη Διεθνή Έρευνα PISA 2012 και τα σημαντικά αποτελέσματα της που αφορά άμεσα τους γονείς και τις σχέσεις τους με τα παιδιά τους.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι η νέα σχολική χρονιά θα είναι για τα παιδιά σας ευχάριστη, ωφέλιμη και παραγωγική.


Μιχαήλ Μιχαήλ

Διευθυντής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γράψτε εδώ τα σχόλιά σας.