Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Λίγα λόγια για το Σχολείο μας

Το Περιφερειακό Δημοτικό Σχολείο Ασίνου λειτουργεί για πρώτη χρονιά το παρόν σχολικό έτος 2009-10. Βρίσκεται στα δεξιά του δρόμου προς Βυζακιά και φιλοξενεί παιδιά από τις γειτονικές κοινότητες Ποταμίου, Βυζακιάς, Νικηταρίου, Αγ. Γεωργίου (Καυκάλου), Κανναβιών-Αγ. Ειρήνης.
Από κτιριακής άποψης είναι ένα στολίδι της περιοχής, που παρέχει όλες τις ανέσεις και τους χώρους για μια σωστή εκπαίδευση. Διαθέτει αρκετούς χώρους όπως: αίθουσες διδασκαλίας, Βιβλιοθήκη, Ειδική Μονάδα για παιδιά με ειδικές ανάγκες, αίθουσα Ειδικής Εκπαίδευσης και Λογοθεραπείας, Ιατρείο, διπλές τουαλέτες μαθητών και μαθητριών, διπλά αποδυτήρια μαθητών και μαθητριών, αποθήκες (γενική, σκηνής, διπλές γυμναστικής, καρεκλών, κήπου), πολυδύναμο εργαστήρι εξοπλισμένο με Η.Υ., αίθουσα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας, Οικοκυρικά, Κυλικείο, αίθουσα πολλαπλής χρήσης/εκδηλώσεων και τέλος την πτέρυγα διοίκησης με το γραφείο του Διευθυντή, Β. Δ/ντή και Γραμματείας, αίθουσα δασκάλων, αποθήκη βιβλίων και γραφικής ύλης καθώς και τουαλέτες του προσωπικού.
Δίπλα από το Περιφερειακό Δημοτικό Σχολείο Ασίνου έχει κτισθεί και το Δημόσιο Περιφερειακό Νηπιαγωγείο Ασίνου.
Πιο κάτω παραθέτουμε μερικές φωτογραφίες από το σχολείο:











2 σχόλια:

  1. Mε πολλή χαρά μπήκαμε στο καινούριο μας σχολείο.
    Παιρνάμε ωραίες και αξέχαστες στιγμές!!!!Είμαστε οι πρώτοι που θα αποφοιτήσουμε από αυτό το σχολείο και γι' αυτό είμαστε πολύ χαρούμενη!!!!!
    Κατερίνα Πιρμέττη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πραγματικά ένα υπέροχο Σχολείο αλλά πρέπει να το αποχωριστούμε.Ανοίγουμε τα φτερά μας για το Γυμνάσιο όπου θα γνωρίσουμε νέους φίλους.Ήρθε η ώρα να πούμε το μεγάλο αντίο στο Περιφερειακό Δημοτικό Σχολείο Ασίνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ γράψτε εδώ τα σχόλιά σας.