Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Τσικνοπέμπτη-Διατήρηση της παράδοσης

Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 θα διαφοροποιηθεί το πρόγραμμα και ανάλογα, αν ο καιρός είναι καλός θα μεταβούμε στο γήπεδο αν όχι τότε στην αίθουσα Πολλαπλής Χρήσης, θα διεξαχθούν τα παραδοσιακά παιγνίδια που συνδιοργάνωσαν οι δάσκαλοι με τα παιδιά. Σ', αυτά θα συμμετάσχουν και τα παιδιά του Δημόσιου Νηπιαγωγείου.
Ο Σύνδεσμος Γονέων του Δημοτικού Σχολείου μαζί με το βοηθητικό και μερικούς από το διδακτικό σχολείο θα βοηθήσουν στην ετοιμασία των παραδοσιακών εδεσμάτων-ψήσιμο σουβλακιών και πουρεκιών χαλουμιού στην σάτζι και πουρεκιών της κρέμας, τα οποία θα προσφερθούν στους μαθητές
και σ'όλους τους συνδαιτυμόνες.
Ευχαριστούμε τη Σχολική Εφορεία και ιδιαίτερα τον πρόεδρό της κ. Κυριάκο Αλεξάνδρου, που είχε την ευγενή καλοσύνη να προσφέρει την αξία όλων των εδεσμάτων που θα κεραστούν.
Τέτοιες παραδοσιακές εκδηλώσεις συμβάλουν στη διατήρηση των παραδοσιακών μας εθίμων αλλά και φέρνουν πιο κοντά τους ανθρώπους, συνσφίγγουν  τις σχέσεις και δημιουργούν κλίμα που υποβοηθεί στην άριστη συνεργασία και επίλυση πολλών προβλημάτων με καλή διάθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γράψτε εδώ τα σχόλιά σας.