Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Περιφερειακοί αγώνες στίβου

Στις 21 Απριλίου 2010 και ώρα 9:00 π.μ. πραγματοποιήθηκαν στο Μακάριο στάδιο οι Περιφερειακοί αγώνες στίβου της αθλητικής Περιφέρειας Περιστερώνας, στην οποία ανήκουν τα σχολεία Περιστερώνας, Αστρομερίτη, Ασίνου και Αγ. Μαρίνας-Ξυλιάτου.
Συμμετείχαν όλα τα παιδιά της Στ΄ τάξης όλων των σχολείων. Στόχος των αγώνων είναι η ευγενής άμιλλα στην άσκηση και όχι ο ανταγωνισμός και ο πρωταθλητισμός. Στους αγώνες προσκλήθηκαν εκ μέρους του σχολείου όλοι οι επίσημοι για να επιδώσουν μετάλλια, εκ των οποίων παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Ασίνου κ. Ανδρέας Πολυκάρπου και ο πρόεδρος της κοινότητας Ποταμίου κ. Γιαννάκης Ιωαννίδης, τους οποίους και ιδιαιτέρως ευχαριστούμε που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Αρκετοί μαθητές της Στ΄ τάξης πήραν μετάλλια, δηλ. 1η-3η θέση στους αγώνες, όπως ο Ιάκωβος Μηνά, η Μαρία Πολυδώρου, ο Ανδρέας Μαυρομούστακος, ο Μάριος Μιχαήλ, η Άρτεμις Κωνσταντίνου κ. ά.
Ακολουθούν μερικά στιγμιότυπα από τους αγώνες:
Οι πρόεδροι, Συνδέσμου Γονέων Ασίνου και Κοινοτικού Συμβουλίου Ποταμίου, που παρευρέθηκαν και επέδωσαν μετάλλια και διπλώματα στους αθλητές μας.





Επίδοση μεταλλίων από τον Πρόεδρο Κοινοτικού Συμβουλίου Ποταμίου κ. Γιαννάκη Ιωαννίδη

Επίδοση μεταλλίων από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Γονέων κ. Ανδρέα Πολυκάρπου





Επίδοση μεταλλίων από τη Διευθύντρια του Περιφερειακού Δημοτικού Αγ. Μαρίνας-Ξυλιάτου 
κ. Ελένη Μιχαήλ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γράψτε εδώ τα σχόλιά σας.