Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

1η Ομιλία Συνδέσμου Γονέων-Ομιλητής ο επιθεωρητής του σχολείου μας κ. Αλέξανδρος Ταπάκης


Την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 7:30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, πραγματοποιήθηκε η 1η Ομιλία που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Γονέων του σχολείου μας. Ομιλητής ήταν ο επιθεωρητής του σχολείου μας κ. Αλέξανδρος Ταπάκης, ο οποίος ανέπτυξε δύο θέματα, κατόπιν παράκλησης του Συνδέσμου Γονέων τα οποία ήταν: α) Η πειθαρχία και β) Η κατ΄ οίκον εργασία
Της ομιλίας προηγήθηκε η παρουσίαση από τη χορωδία του σχολείου μας υπό τη διεύθυνση της δασκάλας μουσικής του σχολείου μας κ. Χρυσούλας Χρυσοστόμου, δύο Χριστουγεννιάτικων Καλάντων, που αφιερώθηκαν στον επίτιμο επισκέπτη μας κ. Αλέξανδρο Ταπάκη με την ευκαιρία της επικείμενης αφυπηρέτησής του.



Ο ομιλία ήταν πολύ επιτυχής, με πολλά εφαρμοσμένα και εμπειρικά παραδείγματα εκ μέρους του ομιλητή, που προκάλεσαν πολλά ευμενή σχόλια. ( Δείτε την ομιλία ολόκληρη). Την ομιλία παρακολούθησαν περίπου 60 γονείς από τους 76 και αυτό φανερώνει το ενδιαφέρον των γονιών για το έργο που επιτελείται στο σχολείο αλλά και το ενδιαφέρον τους για επιμόρφωση έτσι ώστε να μπορούν να βοηθούν περισσότερο και με το σωστό τρόπο τα παιδιά τους.

Την ομιλία παρακολούθησαν και δάσκαλοι: Η Β. Δ/ντρια Ελένη Πέτρου, η δασκάλα Μαρία Μπεκρή και η δασκάλα Σαββέλα Πέτρου.
Η διεύθυνση του σχολείου συγχαίρει το Σύνδεσμο Γονέων και ιδιαίτερα τον πρόεδρό του κ. Ανδρέα Πολυκάρπου για την εξαιρετική διοργάνωση αυτής της επιτυχημένες εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γράψτε εδώ τα σχόλιά σας.