Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Εκδηλώσεις στις κοινότητες την περίοδο των Χριστουγέννων


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΣΙΝΟΥ
Ασίνου 1 , 2777 Νικητάρι

τηλ.:22874633 fax.: 22852929

22 Δεκεμβρίου 2009
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Προς
Γονείς των μαθητών μας,

    Μέσα στα πλαίσια της συμμετοχής του σχολείου στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα των κοινοτήτων, καλούνται οι μαθητές να συμμετάσχουν εθελοντικά -με τη δική σας άδεια και παραίνεση- σε δυο εκδηλώσεις που προγραμματίστηκαν την περίοδο των Χριστουγέννων:

    1)     Οι μαθητές κάθε κοινότητας- στο Νικητάρι, στη Βυζακιά και στο Ποτάμι, θα γυρίσουν για να πουν τα παραδοσιακά Κάλαντα των Χριστουγέννων στην κοινότητά τους, την παραμονή των Χριστουγέννων 24 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ. Η συγκέντρωση θα γίνει στο παλαιό Δημοτικό Σχολείο της κάθε κοινότητας και παρακαλείσθε να αφήσετε το παιδί σας να συμμετάσχει σ' αυτήν.
    2)     Η χορωδία του σχολείου θα συμμετάσχει σε εκδήλωση που διοργανώνει την παραμονή των Χριστουγέννων 24 Δεκεμβρίου και ώρα 7:00 μ.μ. στο Κέντρο Νεότητας Ποταμίου, η νεολαία του "ΕΘΝΙΚΟΥ" συλλόγου στο Ποτάμι. Το πρόγραμμα αρχίζει με τη χορωδία την οποία διευθύνει η μουσικός του σχολείου μας, συνεχίζει με ΤΟΜΠΟΛΑ και πλούσια λαχειοφόρο. Σ' όλα τα παιδιά θα προσφερθούν δωρεάν δώρα από τον Άη Βασίλη. Στο τέλος θα προσφερθούν στους παρευρισκόμενους παραδοσιακά ποτά και νηστίσιμα εδέσματα.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

 Ο διευθυντής

Μιχαήλ Μιχαήλ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γράψτε εδώ τα σχόλιά σας.