Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου 1940




Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου και ώρα 8:00 π.μ. στην αίθουσα Εκδηλώσεων, γιορτάσαμε  την 28η Οκτωβρίου 1940.


Η γιορτή άρχισε με την έπαρση της σημαίας. Μετά αναγνώστηκε το μήνυμα του υπουργού Παιδείας κ. Ανδρέα Δημητρίου και στη συνέχεια τα παιδιά παρουσίασαν το πρόγραμμά τους, στο οποίο εργάστηκαν με τη βοήθεια των δασκάλων τους, διανθισμένο με τραγούδια από όλους τους μαθητές του σχολείου, ποιήματα, μικρά σκετσάκια, αφηγηματικές παρουσιάσεις από τους εξαίρετους παρουσιαστές της Β΄ τάξης Ιουλία, Παναγιώτη και Άντρεα.






Η παράσταση εντυπωσίασε για την ποιότητα και την ποικιλία των θεμάτων της. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη συντονίστρια της γιορτής κ. Σαβέλα  και ένα μεγάλο εύγε σ' όλα τα παιδιά και τους δασκάλους τους για την εξαιρετική παράσταση που έδωσαν.



Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κ. Γιώργο Γεωργίου για το χειρισμό της μικροφωνικής και του ήχου καθώς και για την επιμέλεια των καρεκλών. Η  οικογένεια του σχολείου μας σ'αυτή την εκδήλωση έδωσε τον καλύτερό της εαυτό.
Μπράβο σ'όλους!


1 σχόλιο:

  1. Εύγε σ' όλους όσοι εργάστηκαν, δασκάλους και μαθητές, για να την επιτυχή παρουσίαση της γιορτής. Άριστη γιορτή από άριστους. Ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ γράψτε εδώ τα σχόλιά σας.