Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Προαιρετικό Ολοήμερο Σχολείο

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΣΙΝΟΥ
  Ασίνου 1 ,  2777  Νικητάρι   τηλ.:22874633  fax.: 22852929
2 Οκτωβρίου 2009
Θέμα:  ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ


Αγαπητοί γονείς


Σας πληροφορούμε ότι το Προαιρετικό Ολοήμερο Σχολείο θα αρχίσει την ερχόμενη  Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009.
Το Ολοήμερο λειτουργεί από η ώρα 1:05 έως τις 4:00 μ.μ. (ή 3:05 μ.μ. για μερικά παιδιά που δήλωσαν ότι θα φεύγουν πιο νωρίς από τη λήξη του προγράμματος) , τις μέρες Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή δηλ. εκτός από Τετάρτη.  Όσα παιδιά τελειώνουν η ώρα 4:00 μ.μ. θα μεταφέρονται με λεωφορείο στις κοινότητές τους. Όσον αφορά τα άλλα παιδιά που θα φεύγουν πιο νωρίς, η παραλαβή τους καθώς και η μεταφορά τους με ασφάλεια, είναι ευθύνη των γονιών τους.
Τα παιδιά που έχουν δηλώσει ότι θα φοιτήσουν στο Ολοήμερο ή και άλλα παιδιά που θα ήθελαν  να φοιτήσουν (απαραίτητα χρειάζεται να επικοινωνήσουν οι γονείς τους με τη διεύθυνση του σχολείου για να δώσουν τη συγκατάθεσή τους) μέχρι την οριστική επίλυση του προβλήματος της σίτισής τους στο σχολείο με χαμηλό κόστος, θα φέρνουν από το σπίτι φαγητό μέσα σ΄ ένα πλαστικό δοχείο ή ειδικό θέρμο -αν επιθυμείτε να είναι ζεστό, στο σχολείο. Στην περίπτωση του κρύου φαγητού αυτό θα φυλάγεται μέσα σε ειδικό ψυγείο διατήρησης τροφίμων. Τα άλλα χρειώδη, όπως μαχαιροπήρουνα, μαντηλάκια, ποτήρια, ψωμί, γιαούρτι και φρούτο, θα τους παρέχονται από το σχολείο.
Το πρόγραμμα θα δοθεί στα παιδιά τη Δευτέρα. Ως Διευθυντής του Ολοήμερου Σχολείου θεωρώ υποχρέωσή μου να σας ενημερώσω για τα ακόλουθα.
  1. Φέτος εκτός από τα επί μέρους θέματα ενδιαφέροντος (Αγγλικά, Η.Υ. χοροί ,Αθλοπαιδιές,Τέχνη/Σχεδ.&Τεχνολογία, Θέατρο), θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην ατομική βοήθεια για εκτέλεση της κατ' οίκον εργασίας απ' όλα τα παιδιά.
  2. Θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ούτως ώστε, οι μεν αδύνατοι μαθητές να καλύψουν τα κενά και τις αδυναμίες για να εκτελούν τις εργασίες τους, οι δε δυνατοί μαθητές να προχωρήσουν ακόμη περισσότερο.
  3. Ατομική βοήθεια θα δίνεται καθημερινά σε όλα τα παιδιά που θα φοιτούν στο Ολοήμερο Σχολείο.
Με τους ανωτέρω στόχους που έχουμε θέσει και με τη δική σας βοήθεια να ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας να εγγράψετε τα παιδιά σας στο Ολοήμερο, πιστεύουμε ότι θα φέρουμε φέτος τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
Με εκτίμηση
Μιχαήλ Μιχαήλ
Δ/ντής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γράψτε εδώ τα σχόλιά σας.