Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Υποδοχή της Επιτροπής Παιδείας ΑΚΕΛ στο σχολείο μας


Σήμερα , 19 Οκτωβρίου 2009 αποδεχτήκαμε στο σχολείο μας την Επιτροπή Παιδείας του ΑΚΕΛ, που απαρτιζόταν από τους Γιώργο Λουκαϊδη, τη βουλευτή κα Στέλλα Μισιαούλη και το Χρήστο Κουρτελλάρη. Εκτός από τους μαθητές του Δημοτικού παρεβρέθηκαν και τα παιδιά του Νηπιαγωγείου, η κα Ερασμία Ρουσιά Ε.Δ.Ε.  επιθεωρήτρια μουσικής του  σχολείου μας, ο Πρόεδρος καθώς και μέλη του Συνδέσμου Γονέων, ο κοινοτάρχης Αγ. Γεωργίου Καυκάλου κ. Σάββας Αλεξάνδρου, η κα Αιμιλία Σολωμού γραμματέας της Σχολικής Εφορείας ως εκπρόσωπος του προέδρου της Σχολικής εφορείας και όλο το προσωπικό του σχολείου. Αφού τους καλωσόρισε ο διευθυντής του σχολείου κ. Μιχάλης Μιχαήλ, στη συνέχεια η χορωδία παρουσίασε δύο τραγούδια: "Ας ήτανε στο σπίτι μου να πάω..." και "Το πρώτο περιστέρι". Στη συνέχεια αντιφώνησε ο κ. Γιώργος Λουκαϊδης, παίρνοντας έναυσμα από το πρώτο τραγούδι μίλησε για την προσφυγιά και ότι ποτέ δε ξεχνούμε τα κατεχόμενα μας χωριά. Στο τέλος

οι επίσημοι επισκέπτες φιλοξενήθηκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων του προσωπικού, όπου κεράστηκαν και άκουσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολείο μας και τους επιδόθηκε Μνημόνιο προβλημάτων και ενεργειών στις οποίες θα θέλαμε να έρθουν αρωγοί, συνεπικουρώντας στη λύση των προβλημάτων.

Η Επιτροπή, υποσχέθηκε πως θα βοηθήσει στην προώθηση και επίλυση των προβλημάτων. Αφού τους ευχαριστήσαμε για το ενδιαφέρον τους, στη συνέχεια την Επιτροπή προσκάλεσε και δεξιώθηκε ο πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας κ. Κυριάκος Αλεξάνδρου στον ιδιόκτητο κέντρο "Φορβιώτισσα" στην Ασίνου.

1 σχόλιο:

Παρακαλώ γράψτε εδώ τα σχόλιά σας.